+387 61 786 860
+387 63 786 416

europlac-nekretnine@hotmail.com

Ćuprija bb
Generala Izeta Nanića

Cazin 77220

08:00 - 16:30

Ponedjeljak - Subota

PONUDITE VAŠU NEKRETNINU

30. Aug 2024 u 8:40h

Svijet nekretnina

Albin Ćoralić

VAŽNO-NAPOMENA za prodavce: U posredovanju kod prodaje vaše nekretnine Posrednička provizija nekoliko puta je uvjek manja od onog iznosa koji kupci žele postići kod obaranja cijena prilikom kupovine. Razlog je vrlo jednostavan: kupac I prodavac su po prirodi posla suprotne strane, tako da imate mogućnost da sebi olakšate prodaju preko sigurnih I stručnih posrednika.
VAŽNO-NAPOMENA za kupce: U prometu nekretninama kad kupujete nekretninu u situaciji gdje je nažalost još nesređeno tržište kod prometovanja nekretnina kao I često puta neuređene zemljišne knjige, neusaglašenih podataka kako iz katastra tako I iz gruntovnice, I niz drugih situacija kod kojih možete imati problema kod isplate I kasnije uknjižbe nekretnine nakon kupovine nudimo sigurnost za kupce sa uslugama rješavanja poreza na nekretnine I završne uknjižbe na ime kupca.
Po rješenju broj: 05-04-173-UT/23 kojeg je izdalo Federalno Ministartstvo Trgovine EURO-PLAC d.o.o. Cazin ispunjava sve uslove da obavlja djelatnost pod šifrom 68.31-Agencija za poslovanje nekretninama kao Posrednik upisan u Registar posrednika kod Federalnog ministarstva trgovine pod registarskim brojem 114/2023 koji ima uposlenog Agenta sa položenim stručnim ispitom 01-01.1-76/22
Olakšajte I ubrzajte prodaju svoje nekretnine gdje je mnogo razloga da nam ukažete povjerenje.
1/ Posrednik prihvata da se angažuje za promociju nekretnine na vlastitoj WEB stranici: www.europlac-nekretnine.com koja je zadržala visoku dnevnu posjećenost i na svom Facebook profilu: Real Estate Agency „EURO-PLAC“ Cazin, te na svojim Facebook grupama gdje se redovno ažurira oglas I u svom poslovnom prostoru.
2/ Vašu nekretninu uvrštavamo u našu ponudu nekretnina gdje na jednom mjestu obuhvatamo više nekretnina od kojih potencijalni kupci mogu uvijek vidjeti i za kupovinu baš izabrati vašu nekretninu.
3/ Možete dobiti I usluge gdje Posrednik oglašava vašu nekretninu na drugim portalima i oglasnicima kako u našoj državi tako i u inostranstvu, u sredstvima javnog informiranja, odnosno drugim pisanim i elektroničkim medijima, ili na drugim mjestima gdje je dozvoljeno oglašavanje u vezi sa prometom nekretnina, gdje se postavlja reklamni transparent da je navedena nekretnina predmet prodaje.
4/ Kupce dovodimo u posjetu tek nakon svih objašnjenja o nekretnini, onda kada klijent iskaže potpuno interesovanje za tu nekretninu. Kupci koji dolaze preko naše Agencije su provjereni i pouzdani, o čemu brine naš tim.
Agencija za poslovanje nekretninama EURO-PLAC d.o.o. Cazin
Adresa Ćuprija bb, Ul. Izeta Nanića kod semafora 77220 Cazin
USK Kanton Bosna i Hercegovina