O NAMA

VAŠ POUZDAN I PROVJEREN PARTNER

Agencija za poslovanje nekretninama EURO-PLAC d.o.o. Cazin

  • Iden. broj: 4263773310004, Kantonalni ured USK-a Žiro račun br:3385202206686374 Bosna Bank International broj tekućeg 1414765320025698
  • Tel: Direktor +387 61 786-860 (Viber,WhatsApp)
  • Prodavnica kućanskih potrepština +387 60 357 41 03
  • Servis kućanskih aparata +387 61 996 154
  • E-mail: info@europlac-nekretnine.com, europlac-nekretnine@hotmail.com
  • Facebook: REAL ESTATE AGENCY "EURO-PLAC" CAZIN
  • KUPUJETE? PRODAJETE? MIJENJATE? NA PRAVOM STE MJESTU!

Sa višegodišnjim provjerenim iskustvom u prometu nekretnina.

Zbog mogućnosti postavljanja većeg broja slika Vaše nekretnine i iscrpnih informacija o istoj, te konstantne dostupnosti putem interneta, oglašavajući Vaše nekretnine posredstvom naše Agencije uveliko se povećava mogućnost brze i uspješne prodaje nekretnine ukoliko nekretnina ima urednu papirologiju i realnu tržišnu cijenu po kojoj se prodaje. Na taj način učinit ćete da Vaša nekretnina bude daleko uspješnije predstavljena u odnosu na bilo koji drugi vid oglašavanja. Potencijalnim kupcima preko naše internet stranice nudimo olakšan uvid u ponudu nekretnina i upoznavanje sa nekretninom na licu mjesta.

Osnovni razlozi zbog kojih predlažemo da nam ukažete vaše povjerenje prilikom prodaje su sljedeći:

1. Vašu nekretninu uvrštavamo u našu ponudu nekretnina, gdje na jednom mjestu obuhvatamo više nekretnina od kojih potencijalni kupci mogu uvijek vidjeti i za kupovinu baš izabrati vašu nekretninu.

2. Vaša nekretnina je konstantno pristutna na tržištu, dok mi brinemo o njenoj promociji i prezentaciji prema potencijalnim kupcima.

3. Pored objavljivanja oglasa na našoj web stranici koja je zadržala visoku dnevnu posjećenost, istu nekretninu objavljujemo na stranicama partnerskih agencija, oglasnika i portala sa kojima naša Agencija ima suradnju, kako na nivou BiH, tako i u inozemstvu. Redovnu promociju Vaše nekretnine vršimo i putem društvenih mreža koje imaju veliku posjećenost.

4. Kupce dovodimo u posjetu tek nakon svih objašnjenja o nekretnini, onda kada klijent iskaže potpuno interesovanje za tu nekretninu. Kupci koji dolaze preko naše Agencije su provjereni i pouzdani, o čemu brine naš tim.

5. Agencija sa prodavcima sklapa ugovor o posredovanju pri prodaji nekretnina. Tim ugovorom definišu se prava i obaveze između Agencije kao posrednika i prodavca nekretnine. Ugovorom se između ostalog, definiše posrednička provizija koja pretežno iznosi 3-4 % od stvarno postignute cijene ili provizija po međusobnom dogovoru koja inače zavisivisi od vrijednosti nekretnine i postignutog rezulatata prilikom prodaje nekretnine.