NAŠE USLUGE

Agencija za poslovanje nekretninama EURO-PLAC d.o.o.     Pouzdan i Provjeren Partner.

Želite li kupiti nekretninu i biti sigurni pri kupovini? Nemate dovoljno informacija? Nemate slobodnog vremena? Tražite najbolji put da uštedite Vaše vrijeme i vaš novac pri kupovini nekretnine?

Naša firma EURO-PLAC d.o.o. Vam nudi uslugu posredovanja pri odabiru i kupovini željene nekretnine. Svi kupci nekretnina su oslobođeni plaćanja posredničke provizije prilikom kupovine nekretnine iz našeg sadržaja. Ukoliko se kupci odluče nakon potpisa Notarski obrađenog kupoprodajnog ugovora ukazati nam povjerenje da u ime njih rješavamo porez i uknjižbu dužni su da plate naše usluge po unapred postignutom dogovoru sa kupcima. Klijentima koji potražuju nekretnine dajemo iscrpne informacije o nekretninama koje imamo u ponudi. Ukoliko u našoj ponudi trenutno ne možete pronaći nekretninu koja Vama odgovara, obratite nam se sa Vašim željama i zahtjevima. Potrudit ćemo se u najkraćem vremenskom roku nastojati pronaći nekretninu po Vašoj želji. Po nađenoj nekretnini zastupat ćemo Vaš interes sa pažnjom i sa profesionalnošću, a sve u okviru zakonskih mogućnosti. S nama možete biti sigurni da će se cijeli proces odvijati po zakonom propisanim pravilima što Vam daje punu sigurnost kao kupcu. Činjenica je da je korištenje fizičkih lica kao posrednika protuzakonito i kupcu ne daje nikakvu sigurnost zbog toga jer fizička lica ne snose nikakvu odgovornost u slučaju da kupac bude prevaren.

Višegodišnje iskustvo našeg direktora i uposlenika naše firme EURO-PLAC d.o.o., kvalitet prezentacije nekretnina, broj nekretnina u ponudi, reference... su samo neki od faktora za korektan odabir nas kao posrednika, a sve to možete provjeriti na našoj stranici te kod naših poslovnih partnera. Trudimo se razumijeti poteškoće na koje nailazite prilikom kupovine, odnosno prodaje na tržištu nekretnina. Naš je cilj uspostaviti neposrednu i direktnu komunikaciju sa Vama i svim našim klijentima. Kupnja i prodaja nekretnina (stan, kuća, poslovni prostor, zemljište) podliježe promjenama. Danas je to velik i važan događaj u životu svakog pojedinca, a ujedno i vrlo složena transakcija. Cijeli proces može znatno olakšati profesionalno obučena osoba kao što je iskusni agent za nekretnine.

Mane direktne kupovine su:

~ početna cijena je vlasnikova cijena a ne tržišna cijena
~ pregovarate direktno sa vlasnikom koji je često emotivno vezan za nekretninu
~ cijeli proces je dugotrajan, nesiguran i često neugodan
~ gubite sve prednosti koje vam nudi profesionalna agencija: polaznu cijenu koja je bazirana na tržišnoj procjeni vrijednosti nekretnine, provjerenu vlasničku dokumentaciju, prezentaciju nekretnine prije posjete nekretnini, organizacija i kontrola kupoprodaje, pomoć pri izboru finansiranja i osiguranja nekretnine

BH građani u inostranstvu koji su zainteresirani za kupovinu nekretnine u BiH, a koji ne posjeduju ličnu kartu ili BH pasoš vrlo jednostavno mogu riješiti tu situaciju. U tom slučaju je potrebno da se matičnom uredu u općini u kojoj ste rođeni kako biste dobili ispis rodnog lista i potvrdu o državljanstvu. Nakon toga slijedi podnošenje zahtjeva u lokalnom uredu CIPS-a za izdavanje lične karte. To možete uraditi u općini u kojoj rođeni ili u općini u kojoj želite kupiti nekretninu. Kada predate zahtjev za ličnu kartu, dobit ćete privremeni dokument; ispis na A4 formatu sa svim potrebnim podacima, brojem lične karte i vašom slikom. Sa tim dokumentom možete kupiti nekretninu u Bosni i Hercegovini, tako da ne morate čekati na ličnu kartu (što može trajati cca. mjesec dana).


Postanite i Vi dio uspješne mreže naših zadovoljnih klijenata.